Tentang Kami

Tentang Kami

Tentang Kami

Didirikeun dina bulan Juli 2005, Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional ngahijikeun panilitian sareng pamekaran produk, produksi sareng penjualan, kalayan modal anu kadaptar 22 juta yuan. Kantor pusatna aya di Haikou, Hainan. Perusahaan ngagaduhan pusat R&D sareng laboratorium konci ampir 1.000 méter pasagi, ayeuna ngagaduhan langkung ti 40 patén-patén, 20 standar perusahaan sareng 10 sistem produk lengkep. Perusahaan parantos nanem modal ampir 100 juta yuan kanggo ngawangun dasar industrialisasi panggedéna péptida kolagén lauk di Asia, kalayan kapasitas produksi langkung ti 4,000 ton. Éta perusahaan domestik anu pangpayunna damel dina produksi péptida kolagén terhidrolisis sareng perusahaan anu mimiti anu ngagaduhan lisénsi produksi péptida kolagén lauk di Cina.

about (14)

about (13)

Tentang Kami

Perusahaan parantos ngaliwat seueur sertifikasi sapertos ISO45001, ISO9001, ISO22000, SGS, HACCP, HALAL, MUI HALAL sareng FDA. Produk kami nyumponan sarat WHO sareng standar nasional, utamina diékspor ka Éropa, Amérika, Australia, Rusia, Jepang, Koréa Kidul, Singapura, Thailand sareng sababaraha nagara sareng daérah di Asia Tenggara.
Salami 15 taun ka pengker, sadaya kolega perusahaan urang parantos pengkuh nuturkeun tujuan komitmen kana bisnis kolagén sareng ngalayanan kaséhatan manusa, teras-terasan nalungtik sareng ngembangkeun, ngabaru sareng ningkatkeun prosés produksi, ngadopsi hidrolisis énzimatik suhu rendah anu maju sacara internasional, handap konsentrasi suhu sareng prosés produksi maju anu sanésna, anu suksés ngaluncurkeun péptida kolagén lauk, péptida tiram, péptida bonténg laut, péptida cacing bumi, péptida walnut, péptida kedelé, péptida kacang polong, sareng seueur péptida molekul sato alit sareng peptida aktif sacara biologis. Produkna seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos dahareun, kosmétik sareng farmasi.

Model sareng Palayanan Kolaborasi Palanggan

Padagang domestik
(modél agénsi diklasifikasikeun)

Numutkeun modél agénsi primér sareng distribusi sékundér

Pamilik Pamekaran Brand
(jasa mandeg)

nyayogikeun formula sareng nerapkeun solusi praktis

Pabrik OEM
(pangiriman langsung bahan baku)

netepkeun kerjasama strategis jangka panjang sareng silih rojong

Service kami

Produkna dibagi dumasar kana kamahéran biologisna pikeun nyumponan kabutuhan jalma anu béda sareng bidang produk anu béda.
Produk péptida sato sareng peptida anu ngagaduhan kualitas luhur sareng stabil tiasa nyumponan kabutuhan masing-masing tina pangan bergizi, pangan kaséhatan, leungitna beurat, produk biologis, produk farmasi sareng industri kosmétik.

Sejarah urang

2005

Dina Juli 2005, didirikeun Hainan Huayan Biotech Co., Ltd.

2006

Dina Juli 2006, ngadegkeun tutuwuhan profesional munggaran pikeun kolagén lauk.

2007

Dina Oktober 2007, ngekspor kumpulan produk munggaran kalayan hak milik intelektual bebas ka Jepang, Amérika Serikat, Malaysia, Thailand, Selandia Baru, Australia sareng nagara-nagara sanés.

2009

Dina Séptémber 2009, dilélérkeun salaku "Hainan Top Ten Brand Enterprises" ku Komisi Konsumen Provinsi Hainan.

2011

Dina Juli 2011, babarengan dilélérkeun salaku "Unit Inovasi Téhnologi Canggih ku Sapuluh Jurusan, sapertos Industri Propinsi sareng Administrasi Informasi, Departemen Perikanan Provinsi, Pamaréntah Kotamadya Haikou.

2012

Dina Maret 2012, babarengan dilélérkeun salaku "Top Ten Scientific and Technological Innovation Units" ku Sapuluh departemén sapertos Jurusan Élmu sareng Téhnologi Provinsi, Departemen Téknologi Industri Informasi sareng Propinsi, Pamaréntah Kotamadya Haikou.
Dina Méi 2012, lulus ISO22000: 2005 Sertifikasi Sistem Manajemén Kaamanan Pangan; ISO9001: Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas 2008.

2013

Dina Méi 2013, "Proyék Industrialisasi Kolagén Ikan" diidentifikasi minangka proyék téknologi luhur di Propinsi Hainan.

2014

Dina Désémber 2014, nandatanganan kontrak investasi sareng Zona Pangembangan Teknologi Nasional Nasional Haikou, sareng nanem modal 98 juta yuan pikeun ngadegkeun Pangkalan Industrialisasi Kolagén Ikan.

2016

Dina Méi 2016, dilélérkeun salaku "Unit Kontribusi Luar Biasa Tiongkok ngeunaan Manajemén Kaséhatan".

2017

Dina Juli 2017, diidentifikasi minangka "National 13th lima taun Nasional Kelautan Inovasi sareng Pangwangunan Demostrasi Proyék" ku Kamentrian Fiance sareng Administrasi Samudera Nagara.

2018

Dina peringatan 40 taun reformasi sareng dibuka dina 2018, atas nami perusahaan nasional Cina anu luar biasa dina layar Nasdap Amérika ngeunaan Times Square di New York.

2019

Dina Méi 2019, éta parantos disahkeun ku sertifikasi internasional sapertos FDA sareng HALAL.

2020

Dina Méi 2020, éta dihargaan dilélérkeun Proyék Kamulian Nasional.