Bumi

HY1-2
HY2-1
HY3-1

produk

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd.

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

naon urang ngalakukeun

Didirikeun dina Juli 2005, Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional ngahijikeun panilitian sareng pamekaran produk, produksi sareng penjualan, kalayan modal anu kadaptar 22 juta yuan. Kantor pusatna aya di Haikou, Hainan. Perusahaan ngagaduhan pusat R&D sareng laboratorium konci ampir 1.000 méter pasagi, ayeuna ngagaduhan langkung ti 40 patén-patén, 20 standar perusahaan sareng 10 sistem produk lengkep. Perusahaan parantos nanem modal ampir 100 juta yuan kanggo ngawangun dasar industrialisasi panggedéna péptida kolagén lauk di Asia, kalayan kapasitas produksi langkung ti 4,000 ton. Éta perusahaan domestik anu pangpayunna damel dina produksi péptida kolagén terhidrolisis sareng perusahaan anu mimiti anu ngagaduhan lisénsi produksi péptida kolagén lauk di Cina.

langkung >>
DIAJAR DEUI

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Langkung >>

ékspérimén

wartos

netepkeun kerjasama strategis jangka panjang sareng silih rojong

Xiao Jie angkat ka Haikou pikeun nalungtik téknologi nasional nasional ...

Dina énjing tanggal 27 Nopémber, Xiao Jie, anggota Komite Tetep Panitia Partai Propinsi sareng Menteri Departemen Kerja Raya Serikat, angkat ka Haikou pikeun nalungtik pangwangunan sareng pamekaran téknologi tingkat luhur ...

Atas nami gambar perusahaan Cina, Haina ...

Tanggal 18 Désémber 2018, HYB diulem pikeun ilubiung dina "ngahadean pasang surut ...
langkung >>

Mempermudah dev ilmiah sareng téknologi ...

Kalayan bantosan Déwan Haikou pikeun Promosi Dagang Internasional, Hainan Huayan Colla ...
langkung >>