Oligopeptida Lautan Kelautan

produk

  • Marine Fish Oligopeptide

    Oligopeptida Lautan Kelautan

    Oligopeptida lauk laut mangrupikeun produk olahan jero tina kolagén lauk laut jero, éta ngagaduhan kaunggulan anu unik dina nutrisi sareng aplikasi. Kaseueurannana mangrupakeun molekul campuran péptida campuran anu diwangun ku 26 asam amino kalayan beurat molekul 500-1000dalton. Éta tiasa nyerep langsung ku peujit alit, kulit manusa, sareng sajabana Éta ngagaduhan ciri nutrisi anu kuat sareng aplikasi ageung.