Péptida Kolagén Bovine

produk

  • Bovine Collagen Peptide

    Péptida Kolagén Bovine

    Bahan atah: Mangrupikeun komponén kolagén anu sasari tina tulang sapi. Saatos degreasing sareng sterilisasi suhu luhur, énzim digabungkeun sareng téknologi ékstraksi bantu-frékuénsi canggih pikeun misahkeun protéin kualitas luhur tina tulang sapi.

    Prosés: Saatos dicerna énzim énduksi, dekolorisasi, deodorisasi, konséntrasi, pangeringan, pikeun ngahasilkeun produk kalayan kandungan péptida tinggi.

    Fitur: Bubuk seragam, warna rada konéng, rasa lampu, lengkep leyur dina cai tanpa présipitasi atanapi lebu.