Péptida Kolagén Lauk

produk

  • Cod Fish Collagen Peptide

    Cod Lauk Kolagén Péptida

    Cod Fish collagen Peptide mangrupikeun péptida kolagén jinis I. Disalin tina kulit lauk cod, diolah ku hidrolisis énzimatik dina suhu anu handap, éta seueur dianggo dina industri pangan, perawatan kaséhatan, farmasi sareng kosmétik.

  • Marine Fish Oligopeptide

    Oligopeptida Lautan Kelautan

    Oligopeptida lauk laut mangrupikeun produk olahan jero tina kolagén lauk laut jero, éta ngagaduhan kaunggulan anu unik dina nutrisi sareng aplikasi. Kaseueurannana mangrupakeun molekul campuran péptida campuran anu diwangun ku 26 asam amino kalayan beurat molekul 500-1000dalton. Éta tiasa nyerep langsung ku peujit alit, kulit manusa, sareng sajabana Éta ngagaduhan ciri nutrisi anu kuat sareng aplikasi ageung.

  • Tilapia Fish Collagen Peptide

    Tilapia Fish Collagen Peptide

    Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngahasilkeun 4,000 ton péptida kolagén lauk kualitas luhur unggal taun, kolagén lauk (péptida) mangrupikeun prosés hidrolisis énzimatik énggal anu didamel ku perusahaan Huayan, anu ngangggo bahan bébas timbangan sareng kulit gratis . Dibandingkeun sareng hidrolisis asam-basa tradisional kolagén, prosés hidrolisis énzimatik perusahaan urang gaduh seueur kaunggulan: Kahiji, kusabab kaayaan hidrolisis énzimatik biasana hampang, moal aya variasi struktur molekul sareng teu aya komponén fungsi. Kadua, énzim ngagaduhan situs beberesih anu leres, janten tiasa ngendalikeun beurat molekul kolagén hidrolisis sareng kéngingkeun hidrolisis ku sebaran beurat molekul pekat. Katilu, kusabab asam sareng alkali henteu dianggo dina prosés hidrolisis énzimatik, prosés hidrolisis énzimatik ramah lingkungan sareng henteu ngotorkeun lingkungan.