Cod Lauk Kolagén Péptida

produk

  • Cod Fish Collagen Peptide

    Cod Lauk Kolagén Péptida

    Cod Fish collagen Peptide mangrupikeun péptida kolagén jinis I. Disalin tina kulit lauk cod, diolah ku hidrolisis énzimatik dina suhu anu handap, éta seueur dianggo dina industri pangan, perawatan kaséhatan, farmasi sareng kosmétik.