Cod Lauk Kolagén Péptida

produk

Cod Lauk Kolagén Péptida

Cod Fish collagen Peptide mangrupikeun péptida kolagén jinis I. Disalin tina kulit lauk cod, diolah ku hidrolisis énzimatik dina suhu anu handap, éta seueur dianggo dina industri pangan, perawatan kaséhatan, farmasi sareng kosmétik.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Sumber Bahan: Kulit lauk cod laut
Warna: Bodas atanapi konéng hérang
Nagara: Bubuk 、 granule
Prosés Téhnologi: Hidrolisis énzimatik
Ambu: Rada hanyir
Beurat molekul: 1000-3000Dal, 500-1000Dal, 300-500Dal
Protéin: ≥ 90%
Fitur produk: purity tinggi, teu aya aditif, péptida kolagén murni, éta bau alus sareng raos hébat.
Pakét: 10KG / Kantong, 1 kantong / karton, atanapi disesuaikan.

Earthworm peptide (2)

Khasiat cod collagen péptida:

Cekelan kulit sareng cabut kariput: ngalereskeun dermis rusak, ngencatkeun kulit sareng ngagaleuh kulit;
Reureuh sepuh: ningkatkeun sareng ngamajukeun nyerep kulit;
Pemutihan sareng titik hampang: ngahambat aktivitas tirosinase, sahingga ngahambat déposisi melanin sareng ngagancangkeun metabolisme kulit.
Tulang sareng sendi anu kuat: nguatkeun sareng ningkatkeun struktur dasar tulang sareng sendi, mulangkeun tulang rusak, ningkatkeun generasi, sareng langkung épéktip nyimpen sareng nguatkeun kalsium.
Pelembabkeun rambut sareng kuku: ngahambat kekeringan rambut, bifurkasi sareng kuku tetep lemes ngagurilap;
Ngaronjatkeun saré: éta ngandung asam amino pikeun ningkatkeun kualitas bobo, sacara efektif ngagentoskeun saraf sareng ngamajukeun saré jero.

Kaunggulan:

1. prosés téknologi ketat
Ngadopsi alat produksi sareng téknologi canggih pikeun ngiringan ngadamel produk kelas munggaran. Garis produksi diwangun ku beberesih, hidrolisis énzimatik, tapis sareng konsentrasi, pengeringan semprot, bungkus internal sareng éksternal. Pangiriman bahan sapanjang prosés produksi dilaksanakeun ku saluran pipa pikeun nyingkahan polusi buatan manusa. Sadaya bagian alat sareng pipa anu ngahubungi bahan didamel tina waja stainless steel, sareng teu aya pipa buta dina tungtung buntu, anu merenah pikeun dibersihkeun sareng disinfeksi.

2. jaminan mutu
Kalacak bahan baku, téknologi canggih, langkung luhur tibatan sarat pangaturan, klasifikasi produk lengkep, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan bahan baku anu saé sareng aman.

3. jasa Téhnologi
Nyayogikeun palatihan produk pikeun palanggan dina penjualan, téknologi sareng pasar, sareng nyayogikeun dukungan téknis sareng solusi produk pikeun palanggan.

Nutrisi peptida:

Bahan Péptida Sumber tina bahan baku Fungsi utama Widang aplikasi
Walnut Péptida Tepung kenari Otak séhat, gancang cageur tina kacapean, pangaruh pelembab MAKANAN Séhat
FSMP
Dahareun anu Gizi
MAKANAN OLAHRAGA
Narkoba
COSMETICS miara kulit
Péptida Péptida Kacang Protéin Ngamajukeun kamekaran probiotik, anti radang, sareng ningkatkeun imunitas
Kedelé Péptida Protéin kécap Cageur kacapean,
 anti oksidasi, gajih handap,
 leungit beurat
Limpa Polipéptida Limpa sapi Ningkatkeun fungsi imun sélulér manusa, nyegah sareng ngirangan timbulna panyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Bumi garing Ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun microcirculation, ngaleyurkeun trombosis sareng jelas trombus, ngajaga pembuluh darah
Silkworm Pupa Peptide Pupa ulat sutra jalu Ngajaga ati, ningkatkeun imunitas, ngamajukeun tumuh, nurunkeun gula darah,
 tekanan getih handap
Oray Polipéptida Oray hideung Ningkatkeun kekebalan,
anti hipertensi,
anti radang, anti trombosis

Prosés Téknologi Produksi:

Nyeuseuh kulit lauk sareng nyéstilisasi- énzimolisis - pisah- dekolorisasi sareng deodorisasi-tapis tapis- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- semprot pengeringan- bungkus jero- detéksi logam- bungkus luar- pamariksaan- panyimpenan

Jalur Produksi:

Jalur Produksi
Ngadopsi alat produksi sareng téknologi canggih pikeun ngiringan ngadamel produk kelas munggaran. Garis produksi diwangun ku beberesih, hidrolisis énzimatik, tapis sareng konsentrasi, pengeringan semprot, bungkus internal sareng éksternal. Pangiriman bahan sapanjang prosés produksi dilaksanakeun ku saluran pipa pikeun nyingkahan polusi buatan manusa. Sadaya bagian alat sareng pipa anu ngahubungi bahan didamel tina waja stainless steel, sareng teu aya pipa buta dina tungtung buntu, anu merenah pikeun dibersihkeun sareng disinfeksi.

Manajemén Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkep nyaéta 1000 méter pasagi, dibagi kana sababaraha daérah fungsional sapertos ruang mikrobiologi, fisika sareng ruang kimia, kamar timbang, rumah kaca tinggi, kamar instrumen anu presisi sareng kamar sampel. Dilengkepan instrumén presisi sapertos fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan ipis, analisa nitrogén, sareng analisa gajih. Ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen kualitas, sareng ngalirkeun Sertifikasi FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP sareng sistem anu sanés.

Manajemén Produksi
Jurusan manajemén produksi diwangun ku departemen produksi sareng bengkel ngalaksanakeun paréntah produksi, sareng masing-masing titik kontrol konci tina pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, bungkus, pamariksaan sareng pergudangan dugi ka manajemén prosés produksi dikelola sareng dikawasa ku pagawé téknis anu berpengalaman sareng tanaga manajemén. Formula produksi sareng prosedur téknologi parantos ngalangkungan verifikasi ketat, sareng kualitas produk na saé sareng stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami