Péptida Péptida

produk

  • Pea Peptide

    Péptida Péptida

    Pea péptida mangrupikeun péptida molekul alit anu aktif, éta diekstraksi tina protéin kacang polong ku pencernaan énzim bio-kompleks. Pea péptida ngandung dalapan jinis asam amino anu manpaat pikeun manusa. Produk kacang polong tiasa minuhan pamundut gizi asam amino manusa ku FDA.