Warta

wartos

  • Kumaha ngabédakeun kualitas bubuk péptida kolagén

    Nalika urang umurna, kolagén laun bakal leungit, anu nyababkeun péptida kolagén sareng jaring elastis anu ngadukung kulitna rusak, sareng jaringan kulitna bakal teroksidasi, atrofi, runtuh, sareng kagaringan, keriput sareng kelonggaran bakal kajadian. Kusabab kitu, suplemén péptida kolagén mangrupikeun cara anu saé pikeun anti sepuh ...
    Maca deui
  • Naha péptida kolagén tiasa ningkatkeun imunitas manusa?

    Kalayan pamekaran gancang élmu médis modéren, virus sareng panyakit kedah turun sacara téoritis, tapi kaayaan anu sabenerna aya dina ayat. Dina taun-taun ayeuna, panyakit jinis énggal sering muncul sapertos SARS, Ebola, anu teras-terasan ngarusak kasihatan masarakat. Ayeuna, aya ...
    Maca deui
  • Fungsi péptida aktif molekular alit

    1. Naha péptida tiasa ningkatkeun struktur organisasi peujit sareng fungsi nyerep? Sababaraha pangalaman nunjukkeun yén péptida molekular alit tiasa ningkatkeun jangkungna villi peujit sareng nambihan area nyerep mukosa peujit pikeun ngamajukeun pamekaran kelenjar peujit alit ogé ...
    Maca deui
  • Produk perawatan séhat Huayan Kolagén

    Tanggal 29 Méi 2021, Mr. Guo Hongxing, pupuhu Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd., sareng Mr. Shi Shaobin, pangadeg Guangdong Beiying Fund Management Co., Ltd., parantos rapat bisnis ngabahas kerjasama séhat industri pikeun ngembangkeun pola anyar. Managemen Dana Guangdong Beiying ...
    Maca deui
  • Naha suplemén péptida kolagén lauk

    Aya 70% dugi ka 80% kulit manusa diwangun ku kolagén. Upami diitung numutkeun beurat rata-rata bikang déwasa 53 kg, kolagén dina awak sakitar 3 kg, anu sami sareng beurat 6 botol inuman. Salaku tambahan, kolagén ogé mangrupakeun cornerstone struktural ...
    Maca deui
  • Pangaruh sareng fungsi péptida walnut

    Ngagunakeun hidrogisis énzimatik kompléks suhu rendah biologis sareng biotéhnologi multi-tahap sanés pikeun sacara intensif ngolah kenari anu dikenal salaku "emas otak", ngaleungitkeun kaleuwihan minyak dina kenari, sareng sacara efektif nyaring gizi na, ngabentuk seueur 18 jinis asam amino, vitamin sareng mineral ...
    Maca deui
  • Péptida molekul leutik mangrupikeun nutrisi inti pikeun kaséhatan dina abad 21

    Péptida mangrupikeun bahan dasar anu diwangun ku sadaya sél dina awak manusa. Bahan aktif awak manusa dina bentuk péptida, anu mangrupikeun pamilon penting pikeun awak pikeun ngarengsekeun sagala rupa kagiatan fisiologis anu kompleks. Péptida sering disebatkeun dina abad 21, séri ...
    Maca deui
  • Pangaruh rehabilitasi péptida dina BPH lalaki

    Seueur jalmi anu damel di lembur, bobo, nginum sareng bersosialisasi, sareng ogé kirang ngagumbirakeun, ogé linggih dina waktos anu lami di kantor, anu ngajantenkeun BPH gaduh trend ngora. BPH biasa pisan, naha anjeun terang sababna? Benign Prostatic Hyperplasia (di dieu saatos disebat BPH) mangrupikeun panyakit anu biasa ...
    Maca deui
  • Fungsi sareng aplikasi péptida sapi

    Ngadopsi tulang sapi seger sareng kaamanan sareng polusi gratis salaku bahan baku, sareng nganggo téknologi aktivasina pancretin canggih sareng téknologi pangobatan uyah rendah, protéin molekular ageung sacara énzimatik dihidrolisis janten péptida kolagén purity luhur kalayan beurat molekul anu handap, leyur sareng gampang nyerep ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang pentingna péptida aktif molekular alit?

    Jujur, jalma moal salamet upami henteu aya péptida. Sadaya masalah séhat urang disababkeun ku kurangna péptida. Nanging, ku pamekaran sains sareng téknologi gancang, jalma laun terang ngeunaan pentingna péptida. Ku alatan éta, Péptida tiasa ngajantenkeun jalma langkung séhat, sareng ...
    Maca deui
  • Hubungan antara péptida sareng kekebalan

    Kurangna péptida dina awak bakal nyababkeun imunitas rendah, sareng gampang katépaan, ogé maotitas anu luhur. Nanging, ku pamekaran gancang imunologi modéren, jalma laun terang ngeunaan hubungan antara nutrisi péptida sareng kekebalan. Sakumaha urang terang, kurang gizi peptida dina ...
    Maca deui
  • Naha urang peryogi péptida sepanjang waktos?

    Salaku zat aktif pikeun ngajaga kahirupan, péptida maénkeun bagian penting dina ngalengkepan sél sareng nutrisi, janten penting pisan pikeun urang pikeun nyayogikeun péptida. Awak sorangan tiasa nyéépkeun sababaraha péptida aktip, nanging, dina umur anu béda sareng dina kaayaan anu béda, aya péptida anu béda nyaéta ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3