Walnut Péptida

produk

  • Walnut Peptide

    Walnut Péptida

    Walnut péptida mangrupikeun péptida kolagén molekul alit, éta diekstraksi tina walnut ku dicerna bio-énzim sasaran sareng téknologi pipisahan mémbran suhu rendah. Walnut péptida ngagaduhan sipat gizi anu langkung saé, éta mangrupikeun bahan baku fungsional anu énggal pikeun aman pikeun tuangeun.