Walnut Péptida

produk

Walnut Péptida

Walnut péptida mangrupikeun péptida kolagén molekul alit, éta diekstraksi tina walnut ku dicerna bio-énzim sasaran sareng téknologi pipisahan mémbran suhu rendah. Walnut péptida ngagaduhan sipat gizi anu langkung saé, éta mangrupikeun bahan baku fungsional anu énggal pikeun aman pikeun tuangeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Sumber Bahan: Protéin walnut
Warna: Bodas atanapi bubuk konéng entéh
Kaayaan: Bubuk / butiran
Prosés Téhnologi: Hidrolisis énzimatik
Ambu: Kalayan ngahasilkeun bau unik sareng rasa
Beurat molekul: 500-1000Dal
Protéin: ≥80%
Bahan baku sasari tina tutuwuhan, alami sareng heati tanpa bahan aditif, beunghar ku rupa-rupa asam amino kanggo awak manusa.
Pakét: 10KG / Kantong, 1 kantong / karton, atanapi disesuaikan.

Earthworm peptide (2)

Fungsi:

1. Ngaronjatkeun mémori;
2. Ngembangkeun kapinteran sareng ningkatkeun kamampuan diajar;
3. Ngaronjatkeun masalah bobo;
4. Anti-oksidasi pikeun nyegah panyakit Alzheimer;
5. Ngaronjatkeun sistem pencernaan sareng ngamajukeun nyerep nutrisi;
6. Ditulungan dina pengobatan panyakit kardiovaskular sareng serebrovaskular;
7. Ngaronjatkeun kekebalan manusa;
Anti kanker, ngahambat tumuhna sél kanker

Aplikasi:

Hal ieu seueur dianggo dina dahareun, kosmétik, farmasi sareng sanés sanés.

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Kaunggulan:

1. prosés ketat
Jurusan manajemén produksi diwangun ku departemen produksi sareng bengkel ngalaksanakeun paréntah produksi, sareng masing-masing titik kontrol konci tina pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, bungkus, pamariksaan sareng pergudangan dugi ka manajemén prosés produksi dikelola sareng dikawasa ku pagawé téknis anu berpengalaman sareng tanaga manajemén. Formula produksi sareng prosedur téknologi parantos ngalangkungan verifikasi ketat, sareng kualitas produk na saé sareng stabil.

2. Parabot kelas munggaran, bahan baku anu dioptimalkeun sareng téknologi canggih, perusahaan ngagantelkeun penting pisan pikeun kontrol kualitas sareng manajemén dina prosés produksi, sareng ngupayakeun ngahontal anu pangsaéna dina sadaya tautan pikeun mastikeun kualitas produk akhir.

3. jaminan kualitas
Kalacak bahan baku, téknologi canggih, langkung luhur tibatan sarat pangaturan, klasifikasi produk lengkep, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan bahan baku anu saé sareng aman.

4. Nyokong jaminan
Kapasitas produksi anu teras-terasan, inventaris anu wajar, pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk anu cekap.

5. Nyayogikeun jasa purna jual waktos.

Nutrisi peptida:

Bahan Péptida Sumber tina bahan baku Fungsi utama Widang aplikasi
Walnut Péptida Tepung kenari Otak séhat, gancang cageur tina kacapean, pangaruh pelembab MAKANAN Séhat
FSMP
Dahareun anu Gizi
MAKANAN OLAHRAGA
Narkoba
COSMETICS miara kulit
Péptida Péptida Kacang Protéin Ngamajukeun kamekaran probiotik, anti radang, sareng ningkatkeun imunitas
Kedelé Péptida Protéin kécap Cageur kacapean,
 anti oksidasi, gajih handap,
 leungit beurat
Limpa Polipéptida Limpa sapi Ningkatkeun fungsi imun sélulér manusa, nyegah sareng ngirangan timbulna panyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Bumi garing Ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun microcirculation, ngaleyurkeun trombosis sareng jelas trombus, ngajaga pembuluh darah
Silkworm Pupa Peptide Pupa ulat sutra jalu Ngajaga ati, ningkatkeun imunitas, ngamajukeun tumuh, nurunkeun gula darah,
 tekanan getih handap
Oray Polipéptida Oray hideung Ningkatkeun kekebalan,
anti hipertensi,
anti radang, anti trombosis

Prosés Téknologi Produksi:

Nyeuseuh kulit lauk sareng nyéstilisasi- énzimolisis - pisah- dekolorisasi sareng deodorisasi-tapis tapis- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- semprot pengeringan- bungkus jero- detéksi logam- bungkus luar- pamariksaan- panyimpenan

Jalur Produksi:

Jalur Produksi
Ngadopsi alat produksi sareng téknologi canggih pikeun ngiringan ngadamel produk kelas munggaran. Garis produksi diwangun ku beberesih, hidrolisis énzimatik, tapis sareng konsentrasi, pengeringan semprot, bungkus internal sareng éksternal. Pangiriman bahan sapanjang prosés produksi dilaksanakeun ku saluran pipa pikeun nyingkahan polusi buatan manusa. Sadaya bagian alat sareng pipa anu ngahubungi bahan didamel tina waja stainless steel, sareng teu aya pipa buta dina tungtung buntu, anu merenah pikeun dibersihkeun sareng disinfeksi.

Manajemén Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkep nyaéta 1000 méter pasagi, dibagi kana sababaraha daérah fungsional sapertos ruang mikrobiologi, fisika sareng ruang kimia, kamar timbang, rumah kaca tinggi, kamar instrumen anu presisi sareng kamar sampel. Dilengkepan instrumén presisi sapertos fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan ipis, analisa nitrogén, sareng analisa gajih. Ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen kualitas, sareng ngalirkeun Sertifikasi FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP sareng sistem anu sanés.

Manajemén Produksi
Jurusan manajemén produksi diwangun ku departemen produksi sareng bengkel ngalaksanakeun paréntah produksi, sareng masing-masing titik kontrol konci tina pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, bungkus, pamariksaan sareng pergudangan dugi ka manajemén prosés produksi dikelola sareng dikawasa ku pagawé téknis anu berpengalaman sareng tanaga manajemén. Formula produksi sareng prosedur téknologi parantos ngalangkungan verifikasi ketat, sareng kualitas produk na saé sareng stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami