Kadé Péptida

produk

  • Soybean Peptide

    Kadé Péptida

    Péptida kécap mangrupikeun péptida molekul alit anu aktif, éta diekstraksi tina protéin isolat kécap ku prosés hidrolisis énzimatik. Kandungan protéinna langkung ti 90% sareng ngandung 8 jinis asam amino anu manpaat pikeun manusa, éta mangrupikeun bahan baku anu hadé pikeun tuangeun sareng produk perawatan kaséhatan.