Produk

produk

  • Cod Fish Collagen Peptide

    Cod Lauk Kolagén Péptida

    Cod Fish collagen Peptide mangrupikeun péptida kolagén jinis I. Disalin tina kulit lauk cod, diolah ku hidrolisis énzimatik dina suhu anu handap, éta seueur dianggo dina industri pangan, perawatan kaséhatan, farmasi sareng kosmétik.

  • Marine Fish Oligopeptide

    Oligopeptida Lautan Kelautan

    Oligopeptida lauk laut mangrupikeun produk olahan jero tina kolagén lauk laut jero, éta ngagaduhan kaunggulan anu unik dina nutrisi sareng aplikasi. Kaseueurannana mangrupakeun molekul campuran péptida campuran anu diwangun ku 26 asam amino kalayan beurat molekul 500-1000dalton. Éta tiasa nyerep langsung ku peujit alit, kulit manusa, sareng sajabana Éta ngagaduhan ciri nutrisi anu kuat sareng aplikasi ageung.

  • Tilapia Fish Collagen Peptide

    Tilapia Fish Collagen Peptide

    Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngahasilkeun 4,000 ton péptida kolagén lauk kualitas luhur unggal taun, kolagén lauk (péptida) mangrupikeun prosés hidrolisis énzimatik énggal anu didamel ku perusahaan Huayan, anu ngangggo bahan bébas timbangan sareng kulit gratis . Dibandingkeun sareng hidrolisis asam-basa tradisional kolagén, prosés hidrolisis énzimatik perusahaan urang gaduh seueur kaunggulan: Kahiji, kusabab kaayaan hidrolisis énzimatik biasana hampang, moal aya variasi struktur molekul sareng teu aya komponén fungsi. Kadua, énzim ngagaduhan situs beberesih anu leres, janten tiasa ngendalikeun beurat molekul kolagén hidrolisis sareng kéngingkeun hidrolisis ku sebaran beurat molekul pekat. Katilu, kusabab asam sareng alkali henteu dianggo dina prosés hidrolisis énzimatik, prosés hidrolisis énzimatik ramah lingkungan sareng henteu ngotorkeun lingkungan.

  • Earthworm peptide

    Péptida cacing bumi

    Péptida cacing bumi mangrupikeun péptida molekul alit, éta diekstraksi tina cacing bumi anu seger atanapi garing ku téknologi pencernaan bio-énzim anu ditargét. Péptida cacing bumi mangrupikeun jinis protéin sato lengkep, anu tiasa gancang sareng nyerep! Éta dihasilkeun ku dékomposisi énzimatik protéin isolat cacing bumi. Protéin molekular leutik kalayan beurat rata-rata molekulna kirang ti 1000 DAL, éta parantos seueur dianggo di klinik sareng beuki dianggo dina pencegahan sareng panyakit jantung, cerebrovaskular, éndokrin, sareng panyakit pernapasan. Éta tiasa seueur dianggo dina tuangeun, produk perawatan kaséhatan, farmasi, kosmétik sareng bidang sanés.

  • Oyster Peptide

    Tiram Péptida

    Tiram péptida mangrupikeun péptida kolagén molekul alit, éta diekstraksi tina tiram seger atanapi tiram garing alami ku pre-treatment khusus sareng téknologi pencernaan bio-énzim anu ditargét dina suhu handap. Péptida tiram ngandung unsur tilas (Zn, Se, jst.), Oyster polysaccha rides and taurine, éta gawé bareng ngajaga sareng ngamajukeun awak urang. Hal ieu loba dipaké dina dahareun, farmasi sareng produk perawatan kaséhatan

  • Pea Peptide

    Péptida Péptida

    Pea péptida mangrupikeun péptida molekul alit anu aktif, éta diekstraksi tina protéin kacang polong ku pencernaan énzim bio-kompleks. Pea péptida ngandung dalapan jinis asam amino anu manpaat pikeun manusa. Produk kacang polong tiasa minuhan pamundut gizi asam amino manusa ku FDA.

  • Sea Cucumber Peptide

    Bonténg Bonténg Laut

    Pinoida bonténg laut mangrupikeun péptida molekul alit, éta diekstraksi tina bonténg laut seger atanapi garing ku téknologi pencernaan bio-énzim anu ditargét. Aranjeunna utamina péptida kolagén sareng ngagaduhan bau hanyir khusus. Salaku tambahan, bonténg laut ogé ngandung glikopéptid sareng péptida aktif sanés. Bahan-bahanna ngandung kalsium aktif, monopoli-saccharide, péptida, bonténg laut saponin sareng asam amino. Dibandingkeun sareng bonténg laut, polipeptida bonténg laut ngagaduhan sipat fisikokimia anu saé sapertos kaleyuran, stabilitas sareng viskositas rendah. Maka, hidrolisis énzimatik péptida bonténg laut ngagaduhan bioavailabilitas langkung luhur tibatan produk bonténg laut. Hal ieu seueur dianggo dina produk pangan sareng perawatan kaséhatan.

  • Soybean Peptide

    Kadé Péptida

    Péptida kécap mangrupikeun péptida molekul alit anu aktif, éta diekstraksi tina protéin isolat kécap ku prosés hidrolisis énzimatik. Kandungan protéinna langkung ti 90% sareng ngandung 8 jinis asam amino anu manpaat pikeun manusa, éta mangrupikeun bahan baku anu hadé pikeun tuangeun sareng produk perawatan kaséhatan.

  • Walnut Peptide

    Walnut Péptida

    Walnut péptida mangrupikeun péptida kolagén molekul alit, éta diekstraksi tina walnut ku dicerna bio-énzim sasaran sareng téknologi pipisahan mémbran suhu rendah. Walnut péptida ngagaduhan sipat gizi anu langkung saé, éta mangrupikeun bahan baku fungsional anu énggal pikeun aman pikeun tuangeun.

  • Bovine Collagen Peptide

    Péptida Kolagén Bovine

    Bahan atah: Mangrupikeun komponén kolagén anu sasari tina tulang sapi. Saatos degreasing sareng sterilisasi suhu luhur, énzim digabungkeun sareng téknologi ékstraksi bantu-frékuénsi canggih pikeun misahkeun protéin kualitas luhur tina tulang sapi.

    Prosés: Saatos dicerna énzim énduksi, dekolorisasi, deodorisasi, konséntrasi, pangeringan, pikeun ngahasilkeun produk kalayan kandungan péptida tinggi.

    Fitur: Bubuk seragam, warna rada konéng, rasa lampu, lengkep leyur dina cai tanpa présipitasi atanapi lebu.