Tilapia Fish Collagen Peptide

produk

  • Tilapia Fish Collagen Peptide

    Tilapia Fish Collagen Peptide

    Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngahasilkeun 4,000 ton péptida kolagén lauk kualitas luhur unggal taun, kolagén lauk (péptida) mangrupikeun prosés hidrolisis énzimatik énggal anu didamel ku perusahaan Huayan, anu ngangggo bahan bébas timbangan sareng kulit gratis . Dibandingkeun sareng hidrolisis asam-basa tradisional kolagén, prosés hidrolisis énzimatik perusahaan urang gaduh seueur kaunggulan: Kahiji, kusabab kaayaan hidrolisis énzimatik biasana hampang, moal aya variasi struktur molekul sareng teu aya komponén fungsi. Kadua, énzim ngagaduhan situs beberesih anu leres, janten tiasa ngendalikeun beurat molekul kolagén hidrolisis sareng kéngingkeun hidrolisis ku sebaran beurat molekul pekat. Katilu, kusabab asam sareng alkali henteu dianggo dina prosés hidrolisis énzimatik, prosés hidrolisis énzimatik ramah lingkungan sareng henteu ngotorkeun lingkungan.