Péptida cacing bumi

produk

  • Earthworm peptide

    Péptida cacing bumi

    Péptida cacing bumi mangrupikeun péptida molekul alit, éta diekstraksi tina cacing bumi anu seger atanapi garing ku téknologi pencernaan bio-énzim anu ditargét. Péptida cacing bumi mangrupikeun jinis protéin sato lengkep, anu tiasa gancang sareng nyerep! Éta dihasilkeun ku dékomposisi énzimatik protéin isolat cacing bumi. Protéin molekular leutik kalayan beurat rata-rata molekulna kirang ti 1000 DAL, éta parantos seueur dianggo di klinik sareng beuki dianggo dina pencegahan sareng panyakit jantung, cerebrovaskular, éndokrin, sareng panyakit pernapasan. Éta tiasa seueur dianggo dina tuangeun, produk perawatan kaséhatan, farmasi, kosmétik sareng bidang sanés.