FAQs

FAQs

Naha perusahaan anjeun ngagaduhan sertifikasi?

Leres, ISO, HACCP, HALAL, MUI.

Naon jumlah minimum order anjeun?

Biasana 1000kg tapi tiasa dibahas.

Kumaha cara ngirimkeun barangna?
  1. A: Ex-work atanapi FOB, upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Cina. B: CFR atanapi CIF, sareng sajabana, upami anjeun peryogi kami pikeun kiriman pikeun anjeun. C: Langkung seueur pilihan, anjeun tiasa nyarankeun.
Naon jinis pembayaran anjeun nampi?

T / T sareng L / C.

Naon waktos produksi anjeun?
  1. Sakitar 7 dugi 15 dinten numutkeun jumlah pesanan sareng detil produksi.
Naha anjeun tiasa nampi kustomisasi?

Leres, kami nawiskeun jasa OEM atanapi ODM. Resep sareng komponenana tiasa didamel sakumaha sarat anjeun.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun conto & naon conto waktos pangiriman?
  1. Leres, biasana urang bakal nyayogikeun sampel gratis pelanggan anu urang damel sateuacanna, tapi pelanggan kedah ngalaksanakeun biaya pengiriman.
Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

Kami pabrik di Cina sareng pabrik kami perenahna di Hainan. Kunjungan pabrik wilujeng sumping!