Tiram Péptida

produk

  • Oyster Peptide

    Tiram Péptida

    Tiram péptida mangrupikeun péptida kolagén molekul alit, éta diekstraksi tina tiram seger atanapi tiram garing alami ku pre-treatment khusus sareng téknologi pencernaan bio-énzim anu ditargét dina suhu handap. Péptida tiram ngandung unsur tilas (Zn, Se, jst.), Oyster polysaccha rides and taurine, éta gawé bareng ngajaga sareng ngamajukeun awak urang. Hal ieu loba dipaké dina dahareun, farmasi sareng produk perawatan kaséhatan