Bonténg Bonténg Laut

produk

  • Sea Cucumber Peptide

    Bonténg Bonténg Laut

    Pinoida bonténg laut mangrupikeun péptida molekul alit, éta diekstraksi tina bonténg laut seger atanapi garing ku téknologi pencernaan bio-énzim anu ditargét. Aranjeunna utamina péptida kolagén sareng ngagaduhan bau hanyir khusus. Salaku tambahan, bonténg laut ogé ngandung glikopéptid sareng péptida aktif sanés. Bahan-bahanna ngandung kalsium aktif, monopoli-saccharide, péptida, bonténg laut saponin sareng asam amino. Dibandingkeun sareng bonténg laut, polipeptida bonténg laut ngagaduhan sipat fisikokimia anu saé sapertos kaleyuran, stabilitas sareng viskositas rendah. Maka, hidrolisis énzimatik péptida bonténg laut ngagaduhan bioavailabilitas langkung luhur tibatan produk bonténg laut. Hal ieu seueur dianggo dina produk pangan sareng perawatan kaséhatan.