Bonténg Bonténg Laut

produk

Bonténg Bonténg Laut

Pinoida bonténg laut mangrupikeun péptida molekul alit, éta diekstraksi tina bonténg laut seger atanapi garing ku téknologi pencernaan bio-énzim anu ditargét. Aranjeunna utamina péptida kolagén sareng ngagaduhan bau hanyir khusus. Salaku tambahan, bonténg laut ogé ngandung glikopéptid sareng péptida aktif sanés. Bahan-bahanna ngandung kalsium aktif, monopoli-saccharide, péptida, bonténg laut saponin sareng asam amino. Dibandingkeun sareng bonténg laut, polipeptida bonténg laut ngagaduhan sipat fisikokimia anu saé sapertos kaleyuran, stabilitas sareng viskositas rendah. Maka, hidrolisis énzimatik péptida bonténg laut ngagaduhan bioavailabilitas langkung luhur tibatan produk bonténg laut. Hal ieu seueur dianggo dina produk pangan sareng perawatan kaséhatan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Sumber Bahan: tiram seger atanapi tiram garing alami
Warna: Bubuk konéng atanapi coklat hampang
Nagara: Bubuk 、 granule
Prosés Téhnologi: Hidrolisis énzimatik
Ambu: bau hanyir khusus
Beurat molekul: 500-1000Dal
Protéin: ≥ 80%
Bahan gizi: monopoli-saccharide bonténg laut, polipéptida, asam 18amino, racun bonténg laut, taurin, glikosida bonténg laut sareng sajabana

Earthworm peptide (2)

Bonténg laut ngandung glikopéptid sareng péptida aktif sanésna, molekul poli-péptida alit ngagaduhan seueur komponén, ngagaduhan sipat fisikokimia anu saé sapertos kaleyuran, stabilitas sareng viskositas rendah. Éta mangrupikeun diet idéal pikeun penderita diabetes, hiperténsi, panyakit jantung koronér sareng trombosis otak.
Pakét: 10KG / Kantong, 1 kantong / karton, atanapi disesuaikan

Fungsi:

1 Ngalawan kacapean, jaga kulit lemes sareng elastis, reureuh sepuh awak.
2 Ningkatkeun imunitas awak;
3 nurunkeun gula getih, ngawartosan ginjal sareng getih anu ngandung gisi.

Kaunggulan:

1. jaminan kualitas
Kalacak bahan baku, téknologi canggih, langkung luhur tibatan sarat pangaturan, klasifikasi produk lengkep, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan bahan baku anu saé sareng aman.

2. Nyokong jaminan
Kapasitas produksi anu teras-terasan, inventaris anu wajar, pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk anu cekap.

3. jasa Téhnologi
Nyayogikeun palatihan produk pikeun palanggan dina penjualan, téknologi sareng pasar, sareng nyayogikeun dukungan téknis sareng solusi produk pikeun palanggan.

4. Nyayogikeun jasa purna jual waktos.

5. Asalkeun tina Pulo Hainan anu séhat, pilih bahan anu séhat sareng sayogi pikeun dunya.

Nutrisi peptida:

Bahan Péptida Sumber tina bahan baku Fungsi utama Widang aplikasi
Walnut Péptida Tepung kenari Otak séhat, gancang cageur tina kacapean, pangaruh pelembab MAKANAN Séhat
FSMP
Dahareun anu Gizi
MAKANAN OLAHRAGA
Narkoba
COSMETICS miara kulit
Péptida Péptida Kacang Protéin Ngamajukeun kamekaran probiotik, anti radang, sareng ningkatkeun imunitas
Kedelé Péptida Protéin kécap Cageur kacapean,
 anti oksidasi, gajih handap,
 leungit beurat
Limpa Polipéptida Limpa sapi Ningkatkeun fungsi imun sélulér manusa, nyegah sareng ngirangan timbulna panyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Bumi garing Ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun microcirculation, ngaleyurkeun trombosis sareng jelas trombus, ngajaga pembuluh darah
Silkworm Pupa Peptide Pupa ulat sutra jalu Ngajaga ati, ningkatkeun imunitas, ngamajukeun tumuh, nurunkeun gula darah,
 tekanan getih handap
Oray Polipéptida Oray hideung Ningkatkeun kekebalan,
anti hipertensi,
anti radang, anti trombosis

Prosés Téknologi Produksi:

Nyeuseuh kulit lauk sareng nyéstilisasi- énzimolisis - pisah- dekolorisasi sareng deodorisasi-tapis tapis- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- semprot pengeringan- bungkus jero- detéksi logam- bungkus luar- pamariksaan- panyimpenan

Jalur Produksi:

Jalur Produksi
Ngadopsi alat produksi sareng téknologi canggih pikeun ngiringan ngadamel produk kelas munggaran. Garis produksi diwangun ku beberesih, hidrolisis énzimatik, tapis sareng konsentrasi, pengeringan semprot, bungkus internal sareng éksternal. Pangiriman bahan sapanjang prosés produksi dilaksanakeun ku saluran pipa pikeun nyingkahan polusi buatan manusa. Sadaya bagian alat sareng pipa anu ngahubungi bahan didamel tina waja stainless steel, sareng teu aya pipa buta dina tungtung buntu, anu merenah pikeun dibersihkeun sareng disinfeksi.

Manajemén Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkep nyaéta 1000 méter pasagi, dibagi kana sababaraha daérah fungsional sapertos ruang mikrobiologi, fisika sareng ruang kimia, kamar timbang, rumah kaca tinggi, kamar instrumen anu presisi sareng kamar sampel. Dilengkepan instrumén presisi sapertos fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan ipis, analisa nitrogén, sareng analisa gajih. Ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen kualitas, sareng ngalirkeun Sertifikasi FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP sareng sistem anu sanés.

Manajemén Produksi
Jurusan manajemén produksi diwangun ku departemen produksi sareng bengkel ngalaksanakeun paréntah produksi, sareng masing-masing titik kontrol konci tina pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, bungkus, pamariksaan sareng pergudangan dugi ka manajemén prosés produksi dikelola sareng dikawasa ku pagawé téknis anu berpengalaman sareng tanaga manajemén. Formula produksi sareng prosedur téknologi parantos ngalangkungan verifikasi ketat, sareng kualitas produk na saé sareng stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami