Oligopeptida Lautan Kelautan

produk

Oligopeptida Lautan Kelautan

Oligopeptida lauk laut mangrupikeun produk olahan jero tina kolagén lauk laut jero, éta ngagaduhan kaunggulan anu unik dina nutrisi sareng aplikasi. Kaseueurannana mangrupakeun molekul campuran péptida campuran anu diwangun ku 26 asam amino kalayan beurat molekul 500-1000dalton. Éta tiasa nyerep langsung ku peujit alit, kulit manusa, sareng sajabana Éta ngagaduhan ciri nutrisi anu kuat sareng aplikasi ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Sumber Bahan: Kulit lauk cod laut
Warna: Bodas atanapi konéng hérang
Nagara: Bubuk 、 granule
Prosés Téhnologi: Hidrolisis énzimatik
Ambu: Rada hanyir
Beurat molekul: 500 ~ 1000Dal, 300-500Dal
Protéin: ≥ 90%
Fitur: Protéin tinggi, teu aya aditif, molekul alit tiasa nyerep kalayan gampang.
Pakét: 10KG / Kantong, 1 kantong / karton, atanapi disesuaikan

Earthworm peptide (2)

Fungsi:

1. Épéktip ngajawab masalah réduksi beueus kulit sareng otot, waktuna nambihan kolagén pikeun ngajaga kulit ngora.
2. Ketat ngabeungkeut kalsium kana sél tulang, henteu rugi atanapi dégradasi.
3. Tetep kornea beueus sareng transparan, sareng tingkatkeun transparansi panon.
4. Nyarankeun sambungan anu caket tina sél otot supados élastis sareng herang.
5. Ngatur éndokrin, ngajagi sareng ningkatkeun fungsi visceral.
6. Digabungkeun sareng globulin imun, ningkatkeun imunitas.

Kaunggulan:

1. jaminan kualitas
Kalacak bahan baku, téknologi canggih, langkung luhur tibatan sarat pangaturan, klasifikasi produk lengkep, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan bahan baku anu saé sareng aman.

2. Nyokong jaminan
Kapasitas produksi anu teras-terasan, inventaris anu wajar, pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk anu cekap.

3. jasa Téhnologi
Nyayogikeun palatihan produk pikeun palanggan dina penjualan, téknologi sareng pasar, sareng nyayogikeun dukungan téknis sareng solusi produk pikeun palanggan.

4. Nyayogikeun jasa purna jual waktos.

5. Asalkeun tina Pulo Hainan anu séhat, pilih bahan anu séhat sareng sayogi pikeun dunya.

FAQ:

1. Naha perusahaan anjeun gaduh sertifikasi?
Leres, ISO, HACCP, HALAL, MUI.

2. Naon jumlah minimum order anjeun?
Biasana 1000kg tapi tiasa dibahas.

3. Kumaha cara ngirim barang?
A: Ex-work atanapi FOB, upami anjeun gaduh forwarder nyalira di Cina. B: CFR atanapi CIF, sareng sajabana, upami anjeun peryogi kami pikeun kiriman pikeun anjeun. C: Langkung seueur pilihan, anjeun tiasa nyarankeun.

4. Naon jinis pembayaran anjeun nampi?
T / T sareng L / C.

5. Naon waktos produksi anjeun?
Sakitar 7 dugi 15 dinten numutkeun jumlah pesanan sareng detil produksi.

6. Dupi anjeun nampi kustomisasi?
Leres, kami nawiskeun jasa OEM atanapi ODM. Resep sareng komponenana tiasa didamel sakumaha sarat anjeun.

7. Naha anjeun tiasa nyayogikeun conto & naon waktos pengiriman sampel?
Leres, biasana urang bakal nyayogikeun sampel gratis pelanggan anu urang damel sateuacanna, tapi pelanggan kedah ngalaksanakeun biaya pengiriman.

8. Naha anjeun pabrik atanapi padagang?
Kami pabrik di Cina sareng pabrik kami perenahna di Hainan. Kunjungan pabrik wilujeng sumping!

Nutrisi peptida:

Bahan Péptida Sumber tina bahan baku Fungsi utama Widang aplikasi
Walnut Péptida Tepung kenari Otak séhat, gancang cageur tina kacapean, pangaruh pelembab MAKANAN Séhat
FSMP
Dahareun anu Gizi
MAKANAN OLAHRAGA
Narkoba
COSMETICS miara kulit
Péptida Péptida Kacang Protéin Ngamajukeun kamekaran probiotik, anti radang, sareng ningkatkeun imunitas
Kedelé Péptida Protéin kécap Cageur kacapean,
 anti oksidasi, gajih handap,
 leungit beurat
Limpa Polipéptida Limpa sapi Ningkatkeun fungsi imun sélulér manusa, nyegah sareng ngirangan timbulna panyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Bumi garing Ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun microcirculation, ngaleyurkeun trombosis sareng jelas trombus, ngajaga pembuluh darah
Silkworm Pupa Peptide Pupa ulat sutra jalu Ngajaga ati, ningkatkeun imunitas, ngamajukeun tumuh, nurunkeun gula darah,
 tekanan getih handap
Oray Polipéptida Oray hideung Ningkatkeun kekebalan,
anti hipertensi,
anti radang, anti trombosis

Prosés Téknologi Produksi:

Nyeuseuh kulit lauk sareng nyéstilisasi- énzimolisis - pisah- dekolorisasi sareng deodorisasi-tapis tapis- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- semprot pengeringan- bungkus jero- detéksi logam- bungkus luar- pamariksaan- panyimpenan

Jalur Produksi:

Jalur Produksi
Ngadopsi alat produksi sareng téknologi canggih pikeun ngiringan ngadamel produk kelas munggaran. Garis produksi diwangun ku beberesih, hidrolisis énzimatik, tapis sareng konsentrasi, pengeringan semprot, bungkus internal sareng éksternal. Pangiriman bahan sapanjang prosés produksi dilaksanakeun ku saluran pipa pikeun nyingkahan polusi buatan manusa. Sadaya bagian alat sareng pipa anu ngahubungi bahan didamel tina waja stainless steel, sareng teu aya pipa buta dina tungtung buntu, anu merenah pikeun dibersihkeun sareng disinfeksi.

Manajemén Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkep nyaéta 1000 méter pasagi, dibagi kana sababaraha daérah fungsional sapertos ruang mikrobiologi, fisika sareng ruang kimia, kamar timbang, rumah kaca tinggi, kamar instrumen anu presisi sareng kamar sampel. Dilengkepan instrumén presisi sapertos fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan ipis, analisa nitrogén, sareng analisa gajih. Ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen kualitas, sareng ngalirkeun Sertifikasi FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP sareng sistem anu sanés.

Manajemén Produksi
Jurusan manajemén produksi diwangun ku departemen produksi sareng bengkel ngalaksanakeun paréntah produksi, sareng masing-masing titik kontrol konci tina pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, bungkus, pamariksaan sareng pergudangan dugi ka manajemén prosés produksi dikelola sareng dikawasa ku pagawé téknis anu berpengalaman sareng tanaga manajemén. Formula produksi sareng prosedur téknologi parantos ngalangkungan verifikasi ketat, sareng kualitas produk na saé sareng stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami