Tilapia Fish Collagen Peptide

produk

Tilapia Fish Collagen Peptide

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngahasilkeun 4,000 ton péptida kolagén lauk kualitas luhur unggal taun, kolagén lauk (péptida) mangrupikeun prosés hidrolisis énzimatik énggal anu didamel ku perusahaan Huayan, anu ngangggo bahan bébas timbangan sareng kulit gratis . Dibandingkeun sareng hidrolisis asam-basa tradisional kolagén, prosés hidrolisis énzimatik perusahaan urang gaduh seueur kaunggulan: Kahiji, kusabab kaayaan hidrolisis énzimatik biasana hampang, moal aya variasi struktur molekul sareng teu aya komponén fungsi. Kadua, énzim ngagaduhan situs beberesih anu leres, janten tiasa ngendalikeun beurat molekul kolagén hidrolisis sareng kéngingkeun hidrolisis ku sebaran beurat molekul pekat. Katilu, kusabab asam sareng alkali henteu dianggo dina prosés hidrolisis énzimatik, prosés hidrolisis énzimatik ramah lingkungan sareng henteu ngotorkeun lingkungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Salaku tambahan pikeun alat-alat kelas hiji, bahan baku anu dioptimalkeun sareng téknologi canggih, perusahaan ngagantelkeun penting pisan pikeun kontrol kualitas sareng manajemén dina prosés produksi, sareng ngupayakeun ngahontal anu pangsaéna dina sadaya tautan pikeun mastikeun kualitas produk akhir.

Péptida kolagén lauk, kolagén dikawasa handapeun beurat molekul 1000-3000 Dalton ku téhnik asam-basa sareng énzim pencernaan. Éta disebut péptida molekul leutik. Péptida nyaéta zat antara asam amino sareng protéin makro-molekul. Sababaraha péptida mangrupikeun lipatan pikeun ngabentuk molekul protéin. Péptida mangrupikeun fragmen protéin anu tepat. Molekulna ngan ukur ukuran nanométer. Gastrointestine, pembuluh darah sareng kulit gampang nyerep, sareng tingkat nyerepna langkung luhur tibatan protéin macromolecule.

Sumber: Kulit tilapia atanapi sisik nila
Beurat molekul: 1000-3000DA, 500-1000DA, 300-500DA.
Kaayaan: bubuk, granul
Warna: Bodas atanapi konéng hérang; solusina henteu warnaan atanapi konéng hérang
Rasa sareng bau: Kalayan ngahasilkeun rasa sareng bau anu unik.
Beurat molekul: 1000-3000Dal, 500-1000Dal, 300-500Dal
Protéin: ≥ 90%
Fitur: Protein tinggi, teu aya bahan panambah , henteu polusi
Pakét: 10KG / Kantong, 1 kantong / karton, atanapi disesuaikan

Earthworm peptide (2)

Fungsi:

(1) Kolagén tiasa ngajagaan kulit, ngajantenkeun kulit fleksibel;
(2) Kolagén tiasa ngajagi panon, ngajantenkeun kornea transparan;
(3) Kolagén tiasa ngajantenkeun tulang hésé sareng fleksibel, henteu leupas rapuh;
(4) Kolagén tiasa ngamajukeun sambungan sél otot sareng ngajantenkeun fleksibel sareng gloss;
(5) Kolagén tiasa ngajagi sareng nguatkeun viscera;
(6) Kolagén ogé ngagaduhan fungsi penting anu sanés: Ngaronjatkeun imun, ngahambat sél kanker, ngaktipkeun fungsi sél, homeostasis, ngaktipkeun otot, ngubaran rematik sareng nyeri, nyegah sepuh kulit, ngaleungitkeun kerut.

Kaunggulan:

(1) Aditif kosmétik éta beurat molekul leutik, nyerep gampang. Ngandung sajumlah ageung gugus hidrofilik, faktor beueus anu saé sareng nyaimbangkeun kalembaban kulit, Mantuan ngaleungitkeun warna di sakitar panon sareng jarawat, ngajaga kulit bodas sareng baseuh, rélaxasi sareng sajabina.
(2) Kolagén tiasa dijantenkeun tuangeun anu séhat; éta tiasa nyegah panyakit kardiovaskular;
(3) Kolagén tiasa dianggo salaku kadaharan kalsium;
(4) Kolagén tiasa dijantenkeun bahan aditif;
(5) Kolagén tiasa seueur dianggo dina tuang beku, inuman, produk susu, permén, kuéh sareng sajabina.

Nutrisi peptida:

Bahan Péptida Sumber tina bahan baku Fungsi utama Widang aplikasi
Walnut Péptida Tepung kenari Otak séhat, gancang cageur tina kacapean, pangaruh pelembab MAKANAN Séhat
FSMP
Dahareun anu Gizi
MAKANAN OLAHRAGA
Narkoba
COSMETICS miara kulit
Péptida Péptida Kacang Protéin Ngamajukeun kamekaran probiotik, anti radang, sareng ningkatkeun imunitas
Kedelé Péptida Protéin kécap Cageur kacapean,
 anti oksidasi, gajih handap,
 leungit beurat
Limpa Polipéptida Limpa sapi Ningkatkeun fungsi imun sélulér manusa, nyegah sareng ngirangan timbulna panyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Bumi garing Ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun microcirculation, ngaleyurkeun trombosis sareng jelas trombus, ngajaga pembuluh darah
Silkworm Pupa Peptide Pupa ulat sutra jalu Ngajaga ati, ningkatkeun imunitas, ngamajukeun tumuh, nurunkeun gula darah,
 tekanan getih handap
Oray Polipéptida Oray hideung Ningkatkeun kekebalan,
anti hipertensi,
anti radang, anti trombosis

Prosés Téknologi Produksi:

Nyeuseuh kulit lauk sareng nyéstilisasi- énzimolisis - pisah- dekolorisasi sareng deodorisasi-tapis tapis- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- semprot pengeringan- bungkus jero- detéksi logam- bungkus luar- pamariksaan- panyimpenan

Jalur Produksi:

Jalur Produksi
Ngadopsi alat produksi sareng téknologi canggih pikeun ngiringan ngadamel produk kelas munggaran. Garis produksi diwangun ku beberesih, hidrolisis énzimatik, tapis sareng konsentrasi, pengeringan semprot, bungkus internal sareng éksternal. Pangiriman bahan sapanjang prosés produksi dilaksanakeun ku saluran pipa pikeun nyingkahan polusi buatan manusa. Sadaya bagian alat sareng pipa anu ngahubungi bahan didamel tina waja stainless steel, sareng teu aya pipa buta dina tungtung buntu, anu merenah pikeun dibersihkeun sareng disinfeksi.

Manajemén Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkep nyaéta 1000 méter pasagi, dibagi kana sababaraha daérah fungsional sapertos ruang mikrobiologi, fisika sareng ruang kimia, kamar timbang, rumah kaca tinggi, kamar instrumen anu presisi sareng kamar sampel. Dilengkepan instrumén presisi sapertos fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan ipis, analisa nitrogén, sareng analisa gajih. Ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen kualitas, sareng ngalirkeun Sertifikasi FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP sareng sistem anu sanés.

Manajemén Produksi
Jurusan manajemén produksi diwangun ku departemen produksi sareng bengkel ngalaksanakeun paréntah produksi, sareng masing-masing titik kontrol konci tina pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, bungkus, pamariksaan sareng pergudangan dugi ka manajemén prosés produksi dikelola sareng dikawasa ku pagawé téknis anu berpengalaman sareng tanaga manajemén. Formula produksi sareng prosedur téknologi parantos ngalangkungan verifikasi ketat, sareng kualitas produk na saé sareng stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami