Xiao Jie angkat ka Haikou pikeun nalungtik perusahaan swasta berteknologi tinggi nasional

wartos

Dina énjing tanggal 27 Nopémber, Xiao Jie, anggota Komite Tetep Panitia Partai Propinsi sareng Menteri Departemen Gawé Serikat payun, angkat ka Haikou pikeun nalungtik pangwangunan sareng pamekaran perusahaan swasta berteknologi tinggi tingkat tinggi. Anjeunna negeskeun perluna terus nerapkeun sumanget Konpérénsi Gawé Ékonomi Nasional Swasta Nasional, narékahan pikeun ningkatkeun lingkungan bisnis, nungtun usaha pikeun ningkatkeun kualitas ékonomi, épisiénsi sareng daya saing inti ngalangkungan inovasi téknologi, sareng ngalakukeun upaya babarengan pikeun nyumbang kana pangwangunan Pelabuhan Dagang Gratis Hainan. Mr. Xiao angkat ka Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. sareng Hainan Yeguo Foods Co., Ltd., sareng ngupingkeun laporan ngeunaan pangwangunan sareng pangwangunan perusahaan ku Mr. Guo Hongxing sareng Ibu Zhong Chunyan, kapala dua perusahaan, dilongok kana produksi sareng bengkel R&D, sareng ngobrol sareng padamel perusahaan sacara langsung. Sumanget Sidang Pleno Kalima Komite Pusat ka-19 Partai Komunis Cina, sareng ngabahas sareng silih gentos diskusi ngeunaan masalah-masalah panas sareng sesah anu paduli ku perusahaan sareng kabijakan Pelabuhan Perdagangan Bebas Hainan.

news (1)

Mr.Xiao nunjukkeun yén Huayan Company sareng Yeguo Company, salaku perusahaan swasta berteknologi tinggi nasional ngahijikeun panilitian sareng pamekaran produk, produksi, sareng penjualan, ngagaduhan bagéan bisnis, modél operasi, stratégi pangwangunan, sareng téknologi inti tina hak-hak intelektual independen di saluyu sareng kamekaran Hainan Free Trade Port. Posisi, prospekna lega pisan. Huayan Company bakal tetep mancawura kana tujuan "ngalakukeun bisnis kolagén sareng ngalayanan kaséhatan manusa", teraskeun nguatkeun pamekaran kahirupan laut sareng sumberdaya lauk Hainan, sareng ngamajukeun pamekaran sinambung industri peptida kolagén lauk. Perusahaan Yeguo kedah masihan peran lengkepna kana pangadeg sareng pamimpin industri buah kalapa domestik, sareng ngupayakeun ngawangun perusahaan produksi bahan baku kalapa profesional panggedéna di Cina sareng dunya. Anjeunna ogé ngadorong dua perusahaan pikeun terus nguatkeun kapercayaanna kana pangwangunan dina latar tukang pangwangunan Pelabuhan Perdagangan Bebas Hainan, sareng ngamajukeun sumanget wirausaha sareng karajinan "ngajantenkeun payuneun" sareng "wani mingpin dunya" ; keukeuh kana inovasi sareng paningkatan kontinu daya saing Pasar sareng unsur inti produk, nganggo palabuan perdagangan bébas salaku platform sareng papan lincah pikeun kéngingkeun tatapakan, angkat ka dunya, sareng milari pangwangunan anu langkung ageung; nerapkeun sarat "dua kasihatan", sareng ngamajukeun pribadi wirausaha tumuh séhat.

news (2)

Mr. Xiao nekenkeun yén Pelabuhan Dagang Gratis Hainan ngagaduhan kaunggulan anu tiada bandingna dina hal posisi strategis, tujuan pangwangunan, sareng kawijakan utama. Pangwangunan Palabuhan Dagang Gratis mangrupikeun tahap anu saé pikeun pangusaha swasta pikeun ngamimitian usahana. Departemen Pekerjaan Serikat Depan sareng Féderasi Industri sareng Dagang di sadaya tingkatan di propinsi, salaku pamimpin sareng anu nungtun pangwangunan ékonomi swasta, kedah diajar, nyebarkeun, sareng ngalaksanakeun pidato penting Sekretaris Jénderal Xi Jinping sareng sumanget Sidang Paripurna Kalima tina Komite Pusat ka-19 salaku jaman ayeuna sareng pikahareupeun. Tugas politik primér nyaéta ngawangun jasa docking perusahaan, publisitas sareng pelatihan, sareng ngamajukeun palaksanaan "tilu platform"; perlu aktip koordinasi palaksanaan kawijakan anu aya kaitannana pikeun relief perusahaan, nguatkeun panduan klasifikasi, sareng nerapkeun kabijakan dumasar kana perusahaan sareng taman; teraskeun nganggo "banding" "Ngalangkungan karéta", netepkeun daptar masalah perusahaan, sareng nganggo kabijakan pikeun ngamajukeun solusi masalah perusahaan; urang kedah masihan saé pisan kaunggulan struktur énggal padamel payun sareng nangkep "lima palaksanaan", nyaéta ngalaksanakeun perencanaan, nerapkeun kabijakan, nerapkeun proyék, nerapkeun jasa, ngalaksanakeun manajemén, nyayogikeun organisasi docking sareng jaminan jasa pikeun perusahaan swasta pikeun ngasupkeun, nanem modal sareng ngawangun di Hainan, sareng sasarengan nyiptakeun lingkungan bisnis anu kondusif pikeun pangembangan anu séhat tina ékonomi swasta.

Kang Baiying, Wakil Menteri Eksekutif United Work Work Dept tina Panitia Partai Propinsi; Chen Jianjiao, Wakil Menteri sareng Diréktur Kantor Urusan Cina Luar Negeri; Wang Sheng, Wakil Ketua Penuh Féderasi Propinsi Industri sareng Perdagangan; Zheng Boyan, Anggota Komite Tetep Panitia Partai Kotamadya Haikou sareng Menteri。

news (3)


Waktos Posting: Dec-28-2020