Mempermudah pamekaran ilmiah sareng téhnologis Déwan Pelabuhan Gratis Haikou Council kanggo Promosi Perdagangan Internasional ngamajukeun kerjasama anu jero antara perusahaan Hainan sareng internasional

wartos

Kalayan bantosan Déwan Haikou pikeun Promosi Dagang Internasional, Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. nandatanganan perjanjian kerangka sareng Denmark Bio-X Institute sareng Lyngby Scientific dina soré tanggal 20 Nopémber, pikeun ngawangun koperasi strategis.

news (1)

Dihartoskeun yén ditandatanganan perjanjian antara dua pihak nunjukkeun yén Hainan Huayan bakal aktip ngenalkeun téknologi biomédis canggih di dunya ku pangwangunan palabuan perdagangan bébas, sareng éta ogé nandaan ngembangkeun resmi Hainan dina widang péptida kolagén médis.

news (2)

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional anu ngahijikeun pamekaran produk, produksi sareng penjualan. Éta ogé perusahaan munggaran di Cina anu kalibet dina panilitian sareng pamekaran sareng produksi péptida kolagén lauk anu dihidrolisis. Langkung ti 80% produk na diékspor ka Asia Tenggara sareng pasar Amérika. Denmark Bio-X Institute mangrupikeun perusahaan jasa téknologi biomédis anu kantor pusatna di Dénmark, kalayan sumber élmuwan anu kawéntar ku dunya sareng sajumlah cadangan médis sareng kolékeptida kolagén médis.

news (3)

news (4)

Dina waktos anu sami, Guo Hongxing, pimpinan umum Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd., nyatakeun yén panandatanganan ieu bakal nyuntik dukungan téknis anu kuat pikeun perusahaan pikeun ningkatkeun kualitas sareng efisiensi. Kami bakal ngamangpaatkeun kaunggulan kabijakan tina Hainan Free Trade Port pikeun ngalaksanakeun pengadaan global bahan baku sareng tata ruang pasar global anu langkung lega, sareng ngusahakeun ngawangun dataran luhur téknologi dina bidang péptida biologis laut di palabuhan perdagangan bébas .

news (5)

news (6)


Waktos Posting: Dec-28-2020