Atas nami gambar perusahaan Cina, Hainan Huayan Biotechnology Co. LTD parantos lebet kana Nasdaq di New York pikeun ngagungkeun réformasi

wartos

Tanggal 18 Désémber 2018, HYB diulem pikeun ngiringan "nguatkeun pasang surut sareng mayunkeun jaman anyar" kanggo ngarayakeun 40 taun réformasi sareng muka kagiatan promosi téma. Xia jie, pupuhu dewan direksi, ngahormatan salaku jempol bumi ibu di Nasdaq, New York, ngawakilan industri kaséhatan ageung pikeun nunjukkeun citra perusahaan Cina ka dunya.

Dina 1978, Sidang Paripurna katilu Komite Pusat CPC 11 nandaan mimiti perjalanan réformasi Cina sareng dibuka. Ti padesaan dugi ka daérah perkotaan, ti pilot dugi ka perpanjangan, ti rétrukturna ékonomi dugi ka sacara jero mendalamkeun réformasi ... Salami opat dasawarsa ka tukang, masarakat Cina nyerat ku dua tangan épik epik pangwangunan nasional sareng nasional anu megah. Reformasi sareng pembukaan, révolusi kadua Cina, henteu ngan ukur parah ngarobah Cina, tapi ogé mangaruhan pisan ka Dunya!

news (1)

Dina 40 taun ka pengker, perusahaan Cina parantos mimiti kaluar sareng akur sareng standar internasional. Sajumlah ageung mérek Cina parantos sadar globalisasi ku usaha sorangan, sareng HYB laun-laun janten mérek terkenal di industri nasional.

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. mangrupikeun kumpulan hasil panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan kanggo integrasi perusahaan jasa kasihatan berteknologi tinggi, kantor pusatna di haikou, Hainan. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 40 rupa patén-patén, netepkeun standar perusahaan langkung ti 20, sakitar 10 sistem produk lengkep, 13 taun meunang "top ten inovasi ilmiah sareng téhnologis unit propinsi Hainan", propinsi teknologi tinggi propinsi Hainan, " Manajemén kaséhatan Cina unit kontribusi luar biasa "sareng ngahargaan anu sanés, perusahaan nyaéta dina bulan Juli 2017 ku Menteri Keuangan nasional sareng Administrasi Samudera Nagara salaku" pilihan nasional anu langkung pikasieuneun-sareng konsekuensi graver-dina proyek démo pangembangan inovasi Kelautan ".

Dina taun-taun ayeuna, Perusahaan Huayan parantos ngerjakeun 11 proyék-proyék P&P nasional, propinsi sareng kota. Sajauh ieu, éta parantos kéngingkeun 9 tahap panilitian téknis anu saluyu atanapi hasil akhir, kalayan tingkat konvérsi saluhur 82% sareng rata-rata tingkat konversi taunan 3 proyék. Perusahaan patén penemuan nasional "rasio aspek luhur ngapung sistem mutasi énzim kolagén kulit anu jelas, sapertos pangwangunan kolom, ekspresi pichia plasmid sareng saringan saringan sareng metode pemurnian" (nomer otorisasina patén zL201210141391. X) hiji, ngajantenkeun utama perusahaan produk protéin isinglass dumasar kana téknologi patén aslina, sareng nganggo téknologi patén énzim - kulit ngapung kolagénase, ngahasilkeun beurat molekul protéin kolagén, sareng industri anu sami dina posisi anu unggul dina persaingan internasional.

news (2)

Kusabab akhir 2014 Cina ku perusahaan di zona berteknologi luhur perenahna di haikou beauty Ann teknologi investasi kota anyar ampir 100 juta yuan ngawangun dasar protéinida peptida isinglass asli industriisasi, kalebet 4 kaluaran taunan 1000 ton lem lauk anu lini produksi péptida protéin asli (total kaluaran 4000 ton / taun), bengkel produksi 6 produk akhir, pusat pamasaran pendukung, pusat panalungtikan sareng pamekaran (workstation akademi), stasiun pangolahan limbah, panyimpenan tiis, daérah padumukan, jst produk industrialisasi kalebet lem lauk endog peptida bubuk asli, nutrisi péptida kolagén sareng produk perawatan kaséhatan, produk perawatan kulit sareng produk kulit sareng produk biomédis.


Waktos Posting: Dec-28-2020